Опозиційний політик, народний депутат Ілля Кива у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів про роль Арсена Авакова в своєму житті.

«У мене є своя історія взаємин з людиною. Це моя історія життя, яку я не можу перекреслити. Він мені та людина, яка дала мені певні ази, які сьогодні я використовую... Аваков народив сьогодні людину (Іллю Киву, - ред.), яка встала на захист або готова протистояти ціною свого життя цьому хаосу. Скажіть Авакову «дякую», тому що, повірте, роль Киви в цій історії ще не розкрита. Вона ще вся попереду», - говорить політик.

Він зізнався, що вдячний Авакову.

«Хтось скаже: «Так він тебе використовував». Кожен когось у чомусь використовує, але він мені дав можливість... Він побачив у мені того, в кого можна вкласти. І він же вкладав. Системно виховував... Він же ж потихеньку мене ростив. Доростивши до певного стану, він потихеньку штовхнув мене в політику», - сказав Кива.

За словами нардепа, Аваков давав йому формуватися і навіть десь плавно супроводжував.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Коли прийшов момент мого свідомого вибору – він мені дав цю можливість. Він же знав, що він мене втратить, в прямому сенсі цього слова. Але він чудово розумів, що саме в цьому середовищі я буду органічний. Це моя історія життя, це моє лоно, це моє виховання, це мій світ. Він мене відпустив, і я йому за це теж вдячний», - розповів він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Загородній пояснив, чому приватизувати «Укрзалізницю» не можна.

Також Знай.uа повідомляв, що Лапін заявив, що РФ шантажує не лише Україну, а й Європу.