В українській і світовій політиці іноді треба поводитись, як на війні. Але на війні зрозуміло, де свій, а де чужий, а в політиці з цим треба розбиратися. Цю тему обговорив командир роти кіборгів Андрій Шараскін в гостях у Олексія Толкачова в програмі «БДСМ» на Youtube.

«Спочатку в парламенті я трохи розгубився, з рештою як і на війні це ж природна перша реакція. Я дійсно спочатку був розгублений, а потім коли я потрапив в комітет зовнішніх відносин міжпарламентського співробітництва, де укладаються міжнародні угоди, я думав, де ж бути порядку, як не тут, а виявилося, що, насправді, там вся наша світова безпековість тримається на добрій волі тих, хто хоче її виконувати», - акцентував він.

Шараскін підкреслив, що, насправді, у світі існує такий собі явочний порядок, якщо ти можеш щось взяти, то ти береш. За його словами, це дуже видно по світовому океану, якщо твій корабель тут є, значить ти контролюєш цю територію.

«Наші олігархічні групи по суті не відрізняються по логіці своїх дій, якщо ти можеш щось взяти і відстояти свої права, то ти береш. Власне, так само Путін і здійснив з Кримом, можу взяти, а що ви мені зробите. Тому стратегія не провокувати агресора, яку зараз взяла наша влада - це утопічна стратегія», - сказав він.

Шараскін розповів, що всі економічні показники в країні мають зводитись до головного, показника якості життя пересічного громадянина та впевненості у майбутньому наших дітей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Як наприклад наші найближчі сусіди поляки, які прив’язали всі економічні показники до задоволеності життя своїх громадян», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Донія, що політичні опоненти і вороги були змушені змінити точку зору і агітувати потім за незалежну Україну.

Також раніше Доній розповідав, що всі проблеми, які навколо нас - йдуть від нас самих.