У програмі «Романенко. Бесіди» журналістка і колишня головна редакторка журналу Travel Professional Magazine Міра Агні розповіла про зарплати в компанії родини Гетманцева «TPG».

Як відомо, раніше Міра Агні опублікувала на своїй сторінці у Facebook розслідування про сімейний бізнес родини Данила Гетманцева. За її словами, засновником бізнесу є юрфірма «Юрімекс», яку до депутатства очолював Данило Гетманцев, а його мати Олена Гетманцева управляє туроператором Travel Professional Group (TPG) і «дочірнім» журналом Travel Professional Magazine.

«Для співробітників компанії “TPG” зарплата в конвертах була болючою темою», - каже Агні. За її словами, конфлікт виник під час карантинних обмежень, коли за дистанційну роботу над спецвипуском журналу, як вона каже, оплату не отримав ніхто з працівників.

Вона повідомила, що наступного дня після публікації поста на Facebook до Міри Агні зателефонував колишній партнер Гетманцева Юрій Крайняк. «Була запущена інформація, в якій мене звинуватили в продажності для якоїсь партії для очорнення бізнесу Гетманцевих. Насправді, після мого поста в соцмережах всередині компанії був страшний “кіпіш”», - повідомляє вона.

Натомість, за її словами, таких намірів журналістка не переслідувала. Вона зізнається, що на меті мала лише справедливість і банальну виплату чесно зароблених грошей усім співробітникам компанії.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«Вони вирішили, що я повинна написати їм якусь розписку і вони тоді повернуть мені зароблені гроші. Я так і не змогла зрозуміти, навіщо повинна це робити», - повідомляє Міра Агні.

Тим не менш, за словами Агні, її пост викликав шум та набув розголосу, про це писало багато видань, а сам Гетманцев розгнівався.

«Я так розумію, що після всього розголосу хтось із керівництва Гетманцева дав йому зрозуміти, що це питання треба закрити. А він в силу своєї безвідповідальності доручив вирішення цього питання Крайняку, який його не зміг врегулювати і через це конфлікт набрав ще обертів», - підсумовує журналістка.

Нагадуємо, Чаплига розповів про реалії розвитку України.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що на заміну старому олігархату прийде нова українська шляхта.