Виступ Путіна перед Федеральними зборами прокоментував політолог Михайло Чаплига. У своїй програмі «Чаплига. Без питань» він розповів про загрозу для України, що звучала у словах президента РФ.

У своєму виступі перед Федеральними зборами Володимир Путін передусім акцентував увагу на тих викликах, що стоять перед самою Росією. Чаплига пояснює, що теми інших країн він не торкався, оскільки це звернення до ради, отже, воно розраховане на внутрішнього споживача.

Коли президент РФ говорив про загрози держави ззовні, то часто використовував вираз «асиметричність відповіді». Якраз-таки в цьому політолог і вбачає найбільшу небезпеку для України. «Асиметричність відповіді – це дуже страшна штука», - підкреслює він.

Чаплига припускає, що в такому разі загострення конфлікту на Донбасі супроводжуватиметься військовою активністю і на півдні країни. «Асиметрична жорстка відповідь означає можливість захоплення південних територій нашої країни, щоб забезпечити воду в Крим», - каже ведучий.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Отже, асиметрична відповідь з боку Росії може становити серйозну загрозу цілісності української держави.

Нагадуємо, Чаплига розповів про покупку ОВДП як одну зі схем отримання прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Чаплига розповів про реалії розвитку України.