Приблизно 70% населення України оцінюють сучасну економічну ситуацію в державі і усвідомлюють, що вона – причина їхніх проблем.

Так заявив Андрій Пелюховський, голова ГО «Захист і допомога» та голова партії «Сила нації» у програмі політолога Руслана Бізяєва «Культ Особистості».

Гість програми зазначає, що кожній людині властиві такі риси, як жадібність і бажання збагачення, отже, боротьба за гроші і владу триватиме вічно.

«У даній ситуації олігархи не дають повну оцінку всієї серйозності становища, а те, що вони заробляють і грабують, вони мають завдяки цій країні», - зазначає Пелюховський і додає, що підприємства олігархів стоять на українській землі. Водночас відкриття ринку землі призведе до появи ще одних олігархів, іноземних.

На думку експерта, верхівка України – політичні та олігархічні кола – залишаються глухими до проблем суспільства. «Вони вже років двадцять як вскочили в дорогі авто, дорогі кабінети і дивляться на людей зверху», - зазначає він. Водночас це стосується і їхніх помічників, оскільки вже давно відомо, що середовище перебування сильно впливає на людину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Я спілкувався з деякими помічниками олігархів, у них вже є нерухомість за кордоном, тому їх тут нічого не тримає, якщо що зберуться і поїдуть» - розповідає Пелюховський. Аналізуючи сучасну ситуацію, він робить висновок, що абсолютна більшість населення буде підтримувати тих політиків, що триматимуть курс на реприватизацію.

Нагадуємо, Томенко розповів про важливість боротьби з олігархами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Загородній назвав положення закону №2194 драконівськими заходами.