У програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» підприємиця Юлія Глушко прокоментувала ситуацію із ігноруванням владою питань підприємців. Тема розмови - ККД від нововведень у сферах фінансів і податків, а також можливість виходу.

Підприємиця нагадує, що за словами Гетманцева позапланових податкових надходжень зібрано на 27% більше, а згідно з «Страна.Ua» збільшення ПДВ становить 1,6 разів. Виникає питання, чому влада не йде на контакт. «Десь свідомість загубилася між цими двома підсвідомостями», - іронізує Глушко.

Сам ПДВ вона називає «Злодієм в законі». Водночас, за її словами, зараз продовжують іти суди, йдуть блокування, але ефективність у жодному разі не зростає.

Далі гостя програми піднімає тему карантину, який виявив всі проблеми у державі. Сьогодні ФОПи нарешті можуть вийти з карантину, але не всі дочекалися цього моменту. Глушко стверджує, що 18% довелося закритися на зовсім. «Половина не змогли отримати цю допомогу (8 тисяч гривень - Ред.), тому що квест і червона зона повинні співпасти», - обурюється вона. За її словами, для отримання державної допомоги у розмірі 8 тисяч гривень ще потрібно дуже постаратися. З іншого боку, якщо в області червона зона, то все відміняється.

«Я не вірю, що нас почують і цей звіт скасують», - каже Глушко про нововведення Міністерства фінансів. Водночас вона не розуміє, чому зовсім не працюють з дрібними підприємцями і з ПДВ.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же час пожвавилася ситуація і довкола курильної рідини. Глушко розповідає, що на її захист стали так звані актори режисера «податкового театру». Тим не менш, вона не вважає цю справу першочерговою для розгляду. «Ви ж нахабно просуваєте тільки ті проекти, які пролобійовані з хорошим глобальним матеріальним інтересом», - підсумовує підприємиця.

Нагадуємо, Глушко розповіла, з якими звітами виникає проблема в податковій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Глушко жорстко розкритикувала новий податковий звіт.