Політолог Максим Ялі в своїй програмі «Контрольний удар» розповів, чому Путін не хоче зустрічатися із Зеленським.

«Зеленський ну дуже хоче особисто зустрітися з Путіним. І ось свіжа заява глави ОП Єрмака, що ось-ось буквально домовиться він заступником Адміністрації РФ. Росія поки відповідає мовчанням, уникає відповідей», - зазначив Ялі.

За словами експерта, Путін не хоче зустрічатися із Зеленським, тому що він не виконав політичні домовленості на саміті нормандської четвірки в 2019 році, коли відбулася єдина зустріч президентів.

«Там уже розчарувалися. Два роки терпіли ці спроби виконати і пролобіювати формулу Штайнмаєра, закріпити її законодавством, що очевидно було негласною домовленістю. Створити консультаційну раду спроби теж були, але завдяки різкій реакції громадянського суспільства України Зеленський здав назад в цьому питанні», - підкреслив політолог.

Як зазначає політолог, з огляду на останні дії Зеленського по боротьбі з проросійськими силами в Україні, він зайшов з козирів, тому вони спеціально не йдуть на розмову і лише затягують з відповідями.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Ялі, що формується коаліція, яка виступає в підтримку України.

Раніше для Знай.ua розповів про значення промови Путіна на Федеральних зборах.