Політолог Руслан Бортник у своєму блозі розповів про значення останніх дій влади. На думку політолога, Зеленський хоче заробити повагу, адже скоро будуть рости тарифи.

«Все це – це спроба змусити поважати Зеленського всередині країни, Росії, ЄС і США, яка простежується в останніх діях влади. Звичайно, влада, таким чином, намагається зміцнитися і для цього є критична необхідність, адже у найближчі місяці в Україні можуть зрости тарифи», - зазначив Бортник.

За словами політолога, уряд заявив, що найближчим часом тариф на електроенергію зросте до 2,5-3,5 грн за кв, що потягне за собою зростання ціни на інші комунальні послуги.

«Найближчим часом може вирости ціна метро і сам метрополітен запросив ціну в 3 рази вище в порівнянні з нинішньою. Все це: зростання тарифів, висока ціна на газ, яку влада поки що не здатна знизити – формуватиме величезний протестний потенціал», - підкреслив експерт.

На думку Бортника, цією ситуацією, з метою підняти свої рейтинги, могли б скористатися Порошенко або інші опозиційні політичні сили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував повідомлення Бортника про актуальні рейтинги.

Раніше для Знай.ua Бортник розповів про значення візиту Блінкена і Нуланд для України.