Коли відбувається революція - піраміда перевертається і зноситься верхній клас. Це призводить до анархії і тимчасової диктатури. Про це сказав лідер політичної партії “5.10” Геннадій Балашов в ефірі програми “Політика навиворіт” з Дмитром Снєгирьовим.

За словами Геннадія Балашова, після того, як в країні відбувається революція і система падає - починається Terra Incognita.

"Тому що коли відбувається революція - піраміда перевертається. Зноситься верхній клас - в даній ситуації будуть знесені всі схеми прокурорські, поліції, суддів і так далі. Вони будуть зметені. Олігархічні структури. Ті, хто останні 30 років наживався на цій країні. Ось вони зметені", - сказав Балашов.

Він зазначив, що після цього в Україні буде постреволюційний період, і його потрібно буде пройти.

"В якійсь мірі це буде анархія. Можливо, поступовий прихід до тимчасової диктатури. Але ідейної диктатури... Що роблять американці з європейцями - вони ж не борються безпосередньо з олігархами. Вони в своїх країнах їх обчикрижили, поставили під контроль. А у нас вони змушують державу змінюватися. Тому що НАБУ, прокуратура - антикорупційний суд - це гілка влади, яка змінює державу", - додав Балашов.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За його словами, ми недооцінюємо революції, і коли втекла верхівка за часів Януковича - революція спочатку підняла Петра Порошенка і його оточення, оскільки не було альтернативи, а продовжилося все приходом Володимира Зеленського.

"Це інше покоління. Це вже покоління 35-45 років, а вони думають зовсім інакше. Чим ось ці 1990-ті роки, які панували до цього", - підкреслив Балашов.

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, хто прийде на зміну олігархам: “Ці групи стають все більш впливовими”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Рибчинський пояснив, що не так з українською національною ідеєю.