Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден будує в країні класичне інформаційне суспільство. Про це сказав директор Міжнародного інституту політичної філософії Віктор Савінов в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

"З точки зору політфілософії - Байден будує класичне інформаційне суспільство, яке використовує основну структуру, яка повинна виходити з ліберального культу. Але з урахуванням того, що суспільство має бути підготовлене. Повільно, але вірно те, що ми називаємо вікнами Овертона - зміщується. Це БЛМ, ЛГБТ та інші тези, що розбивають підвалини американського міста на пагорбі”, - сказав Віктор Савінов.

Він зазначив, що головна помилка людей в тому, що вони намагаються повернути життя в ідеологічне суспільство.

"Це неможливо. Кількість інформації настільки велика. І, крім того, ми пам'ятаємо принципи базисної філософії для Сполучених Штатів Америки, філософії раціоналізму, де основним поняттям істинності є дискримінація фактів. Тобто, якщо факт можна дискримінувати - він істинний", - додав Савінов.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атманюк заявив, що у США є важелі, як зупинити будівництво "Північного потоку-2".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів про перспективи України отримання статусу союзника США.