Лідер «Автоєвросили» Олександр Чернявський у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, як влада обдурила українців з розмитненням автомобілів.

«Вкрали цілу низку обіцянок... Конкретно вкрав Ковальчук – це народний депутат, який всім розповідав, який він герой, про те, як він вирішить всі питання... А в підсумку з'ясувалося, що сталася масштабна крадіжка. Перше, що кидається в очі й те, що відчутно для людей – це місяць, який був вкрадений на розмитнення. Обіцялося, що буде 6 місяців, протягом яких люди зможуть підготувати документи... А це, на секундочку, в інших країнах. А ще, на секундочку, карантин. Тобто це займає певний час», - каже активіст.

Він нагадав, що в суботу набув чинності закон № 1402, і тепер з суботи Кабміну дається місяць, щоб розробити порядок.

«І залишиться всього лише 5 місяців, щоб цей порядок, який за цей місяць розробить Кабмін, можна було реалізувати для людей. Тобто перше злодійство, яке зробив Ковальчук – це вкрав у людей місяць», - заявляє Чернявський.

За його словами, також Ковальчук активно обіцяв, що завдяки цьому закону приберуть корупцію, що не буде брокерів, не потрібно буде готувати документи – тобто держава сама візьме на себе відповідальність за те, щоб документи були підготовлені за допомогою Кабміну, Мінфіну та інших служб.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«За фактом що ми маємо? За тиждень, напевно, до підписання закону Ковальчук в інтерв'ю заявляє про те, що «ви ж самі знаєте, що потрібно готувати документи. Я навіть сам користуюся послугами брокера». І була така гучна заява про «єдине вікно»... В якому всі будуть через це «єдине вікно» оформляти документи. За фактом нічого цього немає», - резюмував активіст.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Балашов пояснив, як працює механізм корупції з ПДВ.

Також Знай.uа повідомляв, що Кущ розповів, навіщо землі передають ОТГ.