Представники різних галузей промисловості змогли об'єднатися для того, щоб захистити свої інтереси, зробивши це у вигляді флешмобу. Про це розповів підприємець Олександр Соколовський політологу Тарасу Загородньому у проєкті «Знай Наших» на YouTube.

«Відбулося об'єднання різних видів бізнесу, які не працювали протягом місяця у зв'язку з локдауном. Заборона на роботу була тотальною, у зв'язку з чим бізнес протестував, щоб уряд дав чіткі, зрозумілі санітарно-епідеміологічні обмеження - скільки людей повинно бути на квадратному метрі і які норми і правила повинні ці люди дотримуватися», - сказав він.

Соколовський розповів, коли є чіткі правила обмежень і магазини можуть працювати в карантинному режимі, дотримуючись цих правил для того, щоб якось вижити - це зрозуміло. Не зрозуміло, за його словами, коли закриваються великі магазини одягу, де не відбувається скупчення людей, а при цьому маленькі продуктові магазинчики, де відбуваються масові скупчення людей, працюють.

«Наша компанія, яка може забезпечити перебування невеликої кількості людей на великій площі з дотриманням карантинних норм, зараз має проблеми через повне її закриття під час локдаунів», - підкреслив він.

Соколовський резюмував, що наша влада робить імітацію боротьби з епідемією, тому що деякі заходи зовсім не продумані.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Хоча можна взяти приклад з європейських країн, де обмеження жорсткі, але продумані для бізнесу. В результаті необдуманих дій у нашій країні втрачено понад мільйон робочих місць», - додав він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Загороднього, що підтримка бізнесу в умовах кризи повинна бути більш системною.

Також раніше Загородній розповідав, що пан Тищенко примудряється підірвати партійну дисципліну не вперше, і обидва рази це пов'язано з локдауном.