Економіст Тарас Загородній у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» пояснив, чим загрожує Україні втручання західних країн.

«В даному випадку західні країни бачать, що перед ними натовп лохів. Чому б не забрати економіку, умовно кажучи? Коли, знаєте, часто починають любителі західних країн говорити: «Ну ось де є Сполучені Штати – там виходить Німеччина, виходить Південна Корея...». Так давайте список продовжувати! Є ще «хороші» країни як Пуерто-Ріко, Гондурас, Латинська Америка і так далі», - говорить експерт.

Він погодився з думкою Юрія Романенка, що зараз йде вибудовування України за образом Латинської Америки.

«Тільки радше не Чилі, а ось саме Гондурасу», - зазначив Романенко.

«Навіть не Бразилії, хоча Бразилія теж пройшла через цей період. Але через розміри країни вони все-таки як би вже зрозуміли, що як би тут їх розводять», - сказав Загородній.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За його словами, американська активність в Україні почала проявлятися в 2014 році.

«Коли у нас Яресько з'явилася на чолі Мінфіну, незрозумілий Абромавічус, який взагалі незрозуміло хто і що тут робить... Тоді хлопці прийшли з дуже красивою ідеологією, що в усьому винна корупція. Неначе корупції немає ніде в світі, окрім як в українців... І «ми зараз будемо все вирішувати». Хлопців дуже добре прокачали в західних університетах, де хлопцям порозповідали байки пенсіонери-політики про те, які вони всі чесні, красиві і жодного разу грошей не брали... Хоча багато хто з них лобістами працює», - розповів економіст.

Він вважає, що лобізм – це узаконена і відкладена корупція.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Балашов пояснив, як працює механізм корупції з ПДВ.

Також Знай.uа повідомляв, що Білозір розповіла, що добре і що погано в українській виборчій системі.