Політичний експерт Дмитро Снєгирьов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, наскільки серйозний конфлікт Ізраїлю та Палестини та які наслідки він матиме для України.

«В Ізраїлі за 2 роки – 4 вибори. Нетаньягу не може сформувати уряд. Більше того, він мандат на формування уряду фактично наразі віддав опозиції. І як ви вважаєте, Нетаньягу, третина виборців якого – це російськомовні громадяни Ізраїлю, не може не рахуватися з факторами Російської Федерації? І чи, власне, подібне загострення конфлікту не є порятунком для самого Нетаньягу?», - запитав експерт.

Також він розповів, хто зацікавлений в палестино-ізраїльському конфлікті.

«Досить добрі стосунки були у Російської Федерації з Нетаньягу. Давайте згадаємо, наприклад, заяву української сторони, зокрема посла України в Ізраїлі, про те, що Нетаньягу може виступити посередником. А як ви вважаєте, після такого конфлікту Нетаньягу буде виступати в якості посередника? Напевно, він буде все ж таки вирішувати питання виключно внутрішньоізраїльські. А питання України взагалі не буде розглядатися», - сказав Снєгирьов.

За його словами, ніхто не акцентує увагу на можливості формування уряду Нетаньягу з представниками арабських партій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«І отут питання – чи, власне, подібний сценарій ескалації напруженості не на руку Російській Федерації? Яка фактично вивела ХАМАС на перші шпальти, показавши, що ХАМАС є єдиним представником палестинського народу, і він є захисником і питань національної автономії, і, відповідно, представництва палестинського народу на територіях, контрольованих цими угрупованнями», - зазначив політичний експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Геннадій Балашов заявив, що Володимир Зеленський стане президентом вдруге.

Також Знай.uа повідомляв, що Толкачов розповів, як в Україні використовувати краудфандинг, якщо немає довіри.