Міністра фінансів Сергія Марченка та міністра юстиції Дениса Малюську можуть відправити у відставку.

Таку думку в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» висловив політолог Руслан Бортник, коментуючи недавні перестановки в Кабміні.

За його словами, деякі члени опозиційних фракцій намагаються вибудувати конструктивні відносини з владою, тому проголосували за звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

«У нас немає ні влади, ні опозиції. У нас є люди, які мають владні повноваження і у нас є люди, які конкурують з ними за ці владні повноваження. Але ті люди, які конкурують поза владою, все одно страшно не хочуть бути опозицією. Ніхто не хоче бути опозицією. Якщо десь в західних політичних системах перебування в опозиції – це такий приємний бонус, коли ти вільний, руки розв'язані, ні за що не відповідаєш, критикуєш з упевненістю, що ти прийдеш до влади... У нашій системі перебування в опозиції – це серйозні мінуси по рахунках. І в ній ніхто не хоче бути, все прагнуть бути у владі, з владою або хоча б біля влади. Навіть найлютіші опозиціонери», - сказав Бортник.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Золотарьов розповів, чого хочуть західні партнери від України.

Також Знай.uа повідомляв, що Балашов прогнозує, що населення України скоротиться до 25 млн.