У програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» політолог Андрій Золотарьов проаналізував сучасну ситуацію в українському політикумі: хто втратив свої бали, а хто – отримав.

На думку експерта, Петру Порошенкові доволі успішно вдається очолювати правий фланг. «Але у нього як і раніше залишається дуже високий, навіть позамежний антирейтинг», - підкреслює він.

Як каже Золотарьов, прихильники колишнього президента не зважають на жодні компрометуючі матеріли, хоч вони й не дозволяють йому отримати більше 20%. З іншого боку, політолог і не бачить у Юлії Тимошенко намірів зайняти цю електоральну нішу, вона, навпаки, радше обрала ліві позиції.

У цьому контексті, каже він, варто звернутися до питання продажу землі. Тим не менш, чинна влада, на думку експерта, проблеми тут не бачить. «Зеленський виявляється на шпагаті. Адже якщо влада запалює червоне світло і починає ставити палки в колеса, то тим самим демонструє своє безсилля», - коментує ситуацію Золотарьов.

Він повідомляє, що опозиція має у своєму розпорядженні достатню кількість ресурсів, аби отримати 3 млн підписів. Експерт попереджає, що референдум, якщо він буде, то передусім підніме питання недовіри до української влади. «А сама влада - і якщо вона допустить проведення референдуму, і якщо не допустить - виявиться в програшному положенні», - зазначає він.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Показати ще

Нагадуємо, Золотарьов розповів, чого хочуть західні партнери від України.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Золотарьов порадив Зеленському йти на дострокові вибори вже.