Прості люди і медіаресурси: як бути цікавим для глядача і чи є можливість у початківців, маловідомих політиків бути почутими широкою аудиторією? Про це в програмі «Романенко Бесіди» дискутують ведучий Юрій Романенко і лідер партії «Сила Нації», керівник громадської організації «Захист і допомога» Андрій Пелюховський.

«У суспільстві обговорюються ті, кого нам дають обговорювати, ось у чому проблема. Для того, щоб суспільство дізналося про думку когось із нових політиків, їхнє нове бачення, потрібні серйозні медіаресурси. Фейсбуку недостатньо, це ні про що», - стверджує він.

Йому заперечує ведучий Юрій Романенко: «Фейсбук дає можливість таргетувати велике місто і достукатися до його жителів. Це досить просто зробити. Вам просто потрібно бути цікавим».

Його співрозмовник навів у приклад проросійські телеканали і висловив думку про їхню роботу.

«Команда, журналісти дуже молоді і перспективні. Я ходив туди і можу дати оцінку, що там відбувалося. Практично 80 відсотків спікерів, які туди приходять, - це «балакучі голови». Їм дають як би текст і вони віщають», - розповідає Пелюховський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він робить висновок, що Фейсбук і соціальна мережа - «це крапля в морі в порівнянні з телебаченням».

Юрій Романенко знову заперечує: «Соцмережі ще не досягли рівня впливу телебачення, але щороку баланс змінюється на їхню користь. Я чому не ходив на ці колишні проросійські канали? Я знаю, що аудиторія цього ефіру часто буває меншою, ніж мій пост у Фейсбуці. Так, потрібно зробити зусилля, перш ніж вийти на 10, 20 тисяч охоплення. А потім у тебе виходить 300 тисяч, а потім – мільйон».

«Я згоден, соцмережі повністю перекриють телебачення. Але для цього потрібен час. А зараз, щоб вирішувати глобальні проблеми, у нас часу немає», - відповідає Андрій Пелюховський.

Нагадаємо, ще в 3 медіа-активах Віктора Пінчука виявилися російські власники - Нацрада з телерадіомовлення.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Медведчук - самий дратівливий елемент для влади. Над "ОПЗЖ" влаштували політичну розправу! - Рабинович.