Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповів, чи буде велика угода між політиками.

«Ось сьогоднішній пост Помпео... Коли він написав: «газопровід в США і робочі місця будувати не можна, а «Північний потік» і робочі місця для Росії робити можна». Так пане Байден, ви хочете зробити Америку великою або Росію? Це знову ж таки в пазл укладається, що так, буде домовленість, але домовлятися з тією конструкцією (з Порошенком і його оточенням, - ред.) вже ніхто не хоче. Як сказав містер Байден, ще будучи віце-президентом: «Другий раз ми цей товар не купимо», - говорить експерт.

За його словами, Порошенко створив Байдену великі проблеми.

«Причому ці проблеми відкладені. У нас зникло слово «Бурізма» з лексикону, але справа її живе. Справа «Бурізми» не похована. Вона зашита там, перешита, але вона ще є, і в будь-який момент вона може спливти. Зараз це Байдену ой-ой-ой як не треба. Західна преса, особливо британська консервативна, на низькому старті. Там у них розбіжності з декількох питань... І якщо підніметься міжнародний хайп, то це вплине на ситуацію з осені наступного року», - сказав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також він додав, що зараз складається нова геополітична конструкція.

Раніше Знай.uа повідомляв, що історик розповів, чого не вистачає українській системі освіти.

Також Знай.uа повідомляв, що Золотарьов розповів, чого хочуть західні партнери від України.