Український політичний оглядач Руслан Бізяєв в ефірі програми "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком зазначив, що президент України Володимир Зеленський почав конфлікт з багатьма олігархами і тому невідомо, на кого він повинен спиратися.

Руслан Бізяєв заявив, що Володимир Зеленський втягнувся в конфлікти з багатьма олігархами.

"Залишився тільки Григоришин, Жеваго, Косюк, Новинський - і пазл склався... Парламент голосує за відставку, але коли буде винесено закон, наприклад, про зміни до Конституції: скоротити Верховну Раду до 300 голосів - я подивлюся, як вони будуть голосувати, навіть якщо штраф буде не 10 кіло баксів, а 20. Це ж самих себе по вухах різати. Я подивлюся, з яким вони великим задоволенням проголосують за законопроєкт про подальші фіскальні навантаження на малий і середній бізнес. А виходу то немає, грошей немає", - сказав Бізяєв.

Він зазначив, що потрібно буде або підвищити податки, або знизити розмір соціальних виплат.

За його словами, зараз є гроші в економіці, які з'являються через запозичення ОВДП і сировинні ножиці. Але при цьому - купівельна спроможність населення не зростає, оскільки гроші в тіні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов заявив про ситуацію в політиці, що Зеленський опиняється на шпагаті.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що, на думку Золотарьова, через рік розмови про другий термін можуть виявитися неактуальними.