Керівник партії «Сила Нації» і громадської організації «Захист і допомога», а в минулому керівник морських портів Андрій Пелюховський у програмі «Романенко. Бесіди» розповів про зміни, до яких призведе відкриття ринку землі. Зокрема він пояснив, чи допустять громадян до великих підприємств на ринку.

«Те, що підприємства вирізали – нічого, ми їх збудуємо. Але земля – це продукт, який не продається», - стверджує гість програми. На його думку, поправки ВР й так матимуть свої наслідки, але ухвалення закону про землю він називає смертельним ударом та початком кінця.

«Підприємства роздають нерезидентам. У нас скрізь говорять: «Зрада, зрада!», - підкреслює він. Аби не бути голослівним, експерт у приклад наводить стратегічно важливий порт «Ольвія». Він акцентує увагу на тому, що лише через нього в Україну ввозять і через нього вивозять зброю. Незважаючи на цей факт, зазначає Пелюховський, порт віддали нерезидентам, зокрема Катару. І це, підкреслює він, не єдиний такий випадок і не єдиний порт.

Пелюховський стверджує, що економіки як такої в державі в принципі зараз немає, натомість постійно лише зростає безробіття і ніяк не рухається з мертвої точки виробництво. «Ми як були сировинним придатком, так і залишилися. Ми не виходимо на нові виробничі майданчики, щоб виробляти готову продукцію», - коментує він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тим не менш, експерт відзначає, як прекрасно в Україні лобіюють закон про землю, а також про слабкі наркотичні препарати, гральний бізнес, а незабаром – і про проституцію.

Нагадуємо, Пелюховський заявив, що контрабанду потрібно викорінювати розпеченим залізом.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський прокоментував ситуацію із медіаресурсами в сучасному світі.