Для Америки потрібен кейс успішної України, тому вони намагаються допомогти створити незалежний демократичний субєкт з нашої країни. Про це розповіла депутатка Софія Федина політологу Віктору Тарану у новому блозі «Таран VLOG» на Youtube.

«Тепер у України є велика допомога з боку США і багато в чому завдяки Байдену, який багато разів приїжджав в Україну ще до свого президентства, бачив Майдан і дуже сильно захоплювався цими процесами і є в курсі всього, що відбувається на фронті», - сказала вона.

Федина розповіла, що для США Україна є чудовим кейсом, який варто розвинути. За її словами, самопожертва українського народу є дуже близька американцям, так само як і підтримка своєї армії, яка захищає, а не нападає, для американців це є дуже близьке. Плюс, зазначає вона, якщо врахувати, скільки українців живе в Америці і сидить в органах влади, це теж є не останнім моментом.

Ведучий додав, що американське суспільство і політика працюють дуже цікаво, щоб їх державна система запрацювала, необхідно сформувати суспільно-політичну думку на підтримку. Це дуже складно, але якщо воно запуститься, то це буде дуже важко зупинити. За словами ведучого Тарана, українські дипломати, діаспора, громадяни зробили за останні роки стільки для того, щоб сформувати цю суспільну підтримку, що зараз цей каток дуже складно зупинити.

«Мені найбільше імпонує, що околицею і місцем, де найбільше хочуть жити американці є Ukrainian Village Chicago, де зараз дуже стрімко ростуть ціни на нерухомість, тому що там живе певний контингент людей з України, які мають свої чудові свята і є доброзичливими людьми з певними цінностями. Україна для багатьох американців, попри Чорнобиль і війну, асоціюється з українською громадою, яка живе в Америці, а вона – чудова», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Петрова, що Путіну потрібна якась маленька переможна війна, тому що в цьому році вибори в Державну Думу.

Також раніше Петров розповідав, що технічні розробки України становлять загрозу військовій потужності РФ.