Політолог Михайло Чаплига в програмі «Що далі?» на каналі Знай24 заявив, що Зеленський піде на перевибори. За його словами, виборці готові знову проголосувати за Зеленського.

«Головний меседж – я йду на перевибори восени. Він його озвучить ближче до Дня незалежності, а сьогодні це старт. Від цього старту, насправді, зараз нічого не залежить, тобто ну вийшов він, що потрібно, а потрібно показати, що він індустріальний», - зазначив Чаплига.

За словами Чаплиги, Зеленський хоче піти на перевибори восени і він на це натякнув на пресконференції. Як зазначив політолог, вибір в якості місця для пресконференції завод «Антонов» – це спроба показати Зеленським його ставлення і переживання за індустріальне майбутнє країни.

«Колись на цьому заводі робили літаки, зараз Україна гіроскоп сама побудувати не може, але зате квадратні метри є. Там студія тепер, того самого Ігоря Валерійовича Коломойського», - підкреслив політолог.

На думку політолога, виборці готові знову проголосувати за Зеленського. Також, як зазначив експерт, Зеленський об'єднав три гілки влади в одну, що спричинило складності у керуванні країною.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Чаплиги, що видно чіткий розкол між коаліцією США плюс Британія проти ЄС.

Раніше для Знай.ua Чаплига розповів про інформаційне міхурі, в якому нас тримає телебачення.