Політолог Руслан Бортник у своєму блозі розповів, як проходила пресконференція Зеленського. На його думку, президент був утомленим і незібраним, також глава держави не дав звіт про результати свого правління.

«Команда президента уявляла собі резюме дворічного терміну роботи, як спробу зайняти інформаційну паузу і дати суспільству і політичним елітам певні сигнали. Не дивлячись на те, що пресконференція була цікавою, вона не була новою. Нічого нового, нічого кардинального і нічого такого, від чого ми могли б почати відлік нової політичної ери», - зазначив Бортник.

За словами політолога, не всі журналісти були допущені, а пресконференція проходила на тлі радянської техніки. На думку експерта, використання заводу «Антонов» в якості місця для зустрічі викликає асоціації з демонстрацією минулої величі і спроби переконання людей в тому, що в майбутньому їх чекає те ж саме.

«З одного боку, правильно і якісно одягнений, а з іншого, вкрай втомлений. Язик, особливо на початку, поки не пішла сесія питання-відповідь, постійно плентався. Думки теж були сплутані. Викликало відчуття, що президент відчуває себе не в своїй тарілці», - підкреслив Бортник.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як зазначив експерт, звіту про результати, що сталися з економікою і політикою, не було. За словами політолога, президент сконцентрувався на двох складових: перше – вони будують нову країну, друге – анонсування святкування 30-річчя незалежності України.

Нагадаємо, Знай.ua публікував, що Бортник повідомив про ситуацію з рейтингами в українській політиці.

Раніше для Знай.ua Бортник розповів про значення останніх дій влади.