Громадський та політичний діяч Надія Савченко в ефірі програми “Політика навиворіт” з Дмитром Снєгирьовим заявила, що якщо Україна почне битися за історичну пам’ять, то в ній не залишиться ким воювати за майбутнє.

“Якщо ми зараз будемо говорити про те, наскільки нам вистачить сили бути суверенними, відстоювати свій суверенітет, починаючи з історичної пам’яті відносно поляків, росіян, турків, угорців і так далі, то давайте ми подумаємо, а де ж наш суверенітет зараз. Економічний, державний, законодавчий, законотворчий, реформаторський. У відносинах з якимись далекими західними партнерами”, - сказала Надія Савченко.

Вона зазначила, що якщо Україна на рішення МВФ робить реформи та міняє суди, то потрібно вирішити, чи вистачить сил ще на відновлення історичної пам’яті.

“Давайте поб’ємося спочатку з Польщею, потім з Угорщиною, потім з Росією за історичну пам’ять. Уже не залишиться ким воювати за майбутнє… Коли ми зараз кидаємося в бій і реальний, і історичний - ми можемо не виграти цю війну”, - додала Савченко.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив про комплекс неповноцінності, що ми не відчуваємо себе самодостатніми.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Толкачова, вивчена безпорадність призводить до колективної депресії.