Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, чи став президент України Володимир Зеленський вироком для свого попередника Петра Порошенка.

«У Петра Олексійовича проблеми. Над Петром Олексійовичем хмари ходять похмурі... Я ж кажу про це постійно останні місяці», - стверджує експерт.

У той же час йому складно прогнозувати, якого вироку слід очікувати експрезиденту.

«Багато що говорять... За моїми відчуттями, програма максимум – це все-таки присадити Петра Олексійовича. Програма мінімум – це вивести його з вищої політичної ліги – санкції, активи і все інше», - сказав Бізяєв.

За його словами, Порошенку слід готуватися до того, що його позбавлять активів і підконтрольних йому ЗМІ, без чого він не зможе вести політичну діяльність.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«У нас же ж політика – це дуже дорогий вид бізнесу. І одна справа, коли Петро Олексійович, у якого є певні інструменти – медійні, фінансові... Зовсім інша – коли з цими інструментами певні проблеми. Тому так, Петру Олексійовичу в перспективі є чого побоюватися. Як він до цього готується... Ну, тут теж ходить різна інформація, що він і активи продає, і запасний аеродром шукає... Я це все чув, але поки формально все добре. Але готуватися варто», - резюмував оглядач.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Ялі заявив, що США не буде протидіяти добудові Північного потоку-2.

Також Знай.uа повідомляв, що Бортник розповів, як проходила прес-конференція Зеленського.