Хто буде головним суперником «слуг народу» на наступних парламентських виборах, а суперником Зеленського - на президентських? Про це в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає політичний експерт Інна Силантьєва.

«Ми бачимо, як правильно себе веде Дмитро Разумков. Він не створює свою партію - просто поводиться дипломатично, і цим привертає до себе людей, свій електорат. Втім, у Зеленського багато хто буде відбивати електорат. Наприклад, щодо Гройсмана невідомо, чи поведе він на вибори свою партію, або сам піде в президенти. Піти в президенти хотіли б багато хто, але ж це означає взяти на себе величезну відповідальність за свою команду», - вважає гостя програми.

Силантьєва підкреслює, що кандидат в президенти відповідає не тільки за себе, але і за свою команду.

«Я думаю, якщо політтехнологи Гройсмана добре попрацюють, то він відірве трохи електорату. Я думаю, за нього будуть більше голосувати на Заході», - вважає Інна Силантьєва.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, вона заявляла, що соціологічні дослідження в Україні ненадійні, і їх результатами не варто довіряти.

Також Силантьєва розповіла про серйозну проблему домашнього насильства над жінками в нашій країні.