У програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» політична експертка Інна Силантьєва пояснила, що бути міністром охорони здоров’я в теперішній Україні з її розрухою – це велика відповідальність, яку ніхто не хоче на себе брати.

Гостя програми висловлює підозри у бік Супрун щодо звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я. Вона зазначає, що «Голос» і 70 депутатів «Слуги народу» підтримали зміщення Степанова.

Силантьєва також відзначає, що в Україні з її теперішньою економічною ситуацією та станом війни стати міністром охорони здоров’я – це та відповідальність, яку не хоче на себе брати жоден лікар. «Або хірург, або онколог, гінеколог, не важливо - він все життя працює на свій імідж. Він віддає всього себе людям, яких він лікує», - пояснює вона.

Те, що відбувається зараз навколо Степанова, експертка називає помиями. Хоча вона відзначає, що в колі медиків про нього говорять не так вже й погано. Факт провалу вакцинації, каже експертка, беззаперечний, але в цьому питанні вона звинувачує команду ексміністра.

«У міністра повинна була бути злагоджена грамотна команда. Те, чого він не зробив. Тому що він не менеджмент. Це робота менеджменту», - пояснює Силантьєва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На її думку, цілком ймовірно, що ця справа не затихне, а, навпаки, медики почнуть проводити акції на підтримку Степанова. «Але я сумніваюся в цьому, я думаю, що він сам уже втомився від цього нескінченного “буцання” його вправо-вліво, як м'ячик», - зазначає гостя програми.

Нагадуємо, Силантьєва пояснила, чому не довіряє рейтингам політиків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бортник назвав новий закон про олігархів марним і смішним.