Політичний експерт Інна Силантьєва в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповіла, що майбутнє України залежить від українців, тому їм потрібно зупинитися і не слухати популістів.

"Я хотіла б усіх зупинити людей, щоб вони менше слухали популістські гасла. Реально дивилися на роботу людини. На закони, які вона лобіює, на те, що вона робить у себе в регіоні. І зіставили реальну картинку. Живий організм повинен працювати. Як печінка, нирки, все інше. А мильні бульбашки нехай пускають діти", - сказала Інна Силантьєва.

За її словами, зокрема фракція "Голос" не пропонує нових законопроєктів для країни, але зате за "кіпіш".

Вона зазначила, що від дорослих громадян України залежить, яким буде її сьогодення і майбутнє.

"Ми входили в десятку кращих країн в Європі. Де ми зараз? Вибачте - "в дупі". А інших слів у мене немає. Це вульгарно, але це правда", - додала Силантьєва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Силантьєва пояснила, чому не довіряє рейтингам політиків.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига розповів про реалії розвитку України.