Своєю думкою щодо справи Шеремета поділився політичний оглядач і блогер Руслан Бізяєв у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Ведуча програми запитала в експерта, а чи не є підозрювані - Антоненко, Кузьменко і Дугарь – маріонетками, яких використовують у якійсь більшій грі або просто позбуваються за непотрібності.

Бізяєв же зі свого боку припускає подібні умови. «Чув одну апокрифічну історію, що дуже багатьом людям тут, наприклад, вигідно, щоб Стерненко сидів», - розповідає він. З іншого боку, зазначає експерт, щоденно на різних ефірах звучать вимоги звільнити ув’язненого. На думку Бізяєва, ця справа дуже подібна і на справу Шеремета.

Також гість програми підкреслює, що навіть західні експерти проводили аудит певних матеріалів щодо справи Стерненка. «Можливо, там дійсно не все так однозначно. Ми не суд, ми не знаємо всіх нюансів і подробиць цієї справи», - додає він.

Тим не менш, оглядач називає історію і зі Стерненком, і з Антоненком дивною. Він додає, що їхнє ув’язнення і навіть радше підвішений статус комусь насправді вигідні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, Бізяєв розповів, чи став Зеленський вироком для Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бізяєв обґрунтував необхідність визначитися зі статусом олігарха в Україні.