Поки Володимир Путін не зустрінеться із Джо Байденом, вторгнення в Україну не буде і їй нема чого боятися. Таку думку висловив політолог Максим Ялі у своїй програмі «Контрольний удар».

«Все-таки маленький, але позитивний результат від зустрічі Байдена з Блінкеном є», - каже ведучий. За його словами, домовлено провести саміт, хоч і Лавров поки що не дав відповіді, витримуючи паузу. Тим не менш, експерт все одно розраховує найближчого тижня почути деталі проведення саміту, зокрема час і місце, а відтак і деталі зустрічі Байдена з Путіним.

Згідно з анонсом Ентоні Блінкена, розповідає політолог, зустріч президентів США та РФ має відбутися протягом буквально кількох тижнів. Водночас він акцентує увагу на невеличкому позитивному моменті. «Найближчим часом, до того, як зустріч відбудеться, істотного загострення ситуації на Донбасі очікувати не варто», - переконаний Ялі.

За словами експерта, до зустрічі з Байденом і закінчення переговорів про наступ РФ можна не турбуватися. З іншого боку, попереджає Ялі, подальший розвиток ситуації залежить тільки від результатів цієї зустрічі з Путіним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Ялі розповів про провальну програму з видобутку газу в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Золотарьов назвав причину екстреної посадки літака в Мінську.