У програмі «Романенко. Бесіди» правник і громадський діяч Геннадій Друзенко поділився своїми думками щодо поведінки Антоненка після того, як запобіжний захід змінився. Йдеться про фотографію нещодавно звільненого із експрезидентом України Петром Порошенком. Зокрема Друзенко назвав це інфантильністю.

Коментуючи поведінку Антоненка, правник зізнається, що зараз зробив би все те саме, що й півтора роки тому, або й навіть більше. «Бо насправді людина, яка повелась, як 50-річний інфантил, не заслуговує на те, щоб відсидіти у в’язниці за те, що він поводиться, як велика дитина», - пояснює він свою позицію.

Також Друзенко зазначає, що це не злочин. Експерт розповідає, що мав розмову із Семеном Глузманом і має намір поговорити про кодекс політв’язня. Він стверджує, що Антоненко під цей статус не підпадає «Його не за політику посадили, але він став символічною особою», - підкреслює гість програми.

Принагідно правник зазначає, що термін, який Антоненко провів в ізоляторі, складає 500 днів, а це довше, ніж у всіх інших. За словами Друзенка, деколи перебування у в’язниці навіть може виявитися корисним для людини, зокрема, вона дає час замислитися над певними речами та прорахувати якусь перспективу.

Він висловлює щирий жаль щодо подій, які сталися з Антоненком. Експерт розповідає, що він мав мрію і йшов до неї, став музикантом, сягав успіхів. «Через задні двері він реалізував мрію життя – його знає пів України», - підсумовує Друзенко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правник робить висновок, що жодного благотворного впливу ізолятора Антоненко не зазнав. Зараз, на його думку, це медійний ресурс, це людина, яка має в руках зброю і не відчуває відповідальності.

Нагадуємо, Друзенко пояснив, чому в нього змінилась думка про Антоненка після його фото з Порошенком.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Друзенко жорстко розкритикував Порошенка за піар-кампанію з Антоненком.