Політолог Руслан Бортник у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповів, що буде з п'ятим президентом України, лідером «Європейської солідарності» Петром Порошенком.

«Петра Олексійовича будуть зберігати... Зеленський дуже хоче вирішити питання Петра Олексійовича. Але сьогодні фактично Петро Олексійович – остання опозиція в країні. На Заході це розуміють. Розуміють, що якщо Зеленський придушить Порошенка і буквально ще кілька фігур... То він сконцентрує величезну владу і повноваження. І настільки посилитися Зеленському не дадуть», - говорить експерт.

На його думку, західні партнери ніколи не були зацікавлені в посиленні будь-якого з українських президентів.

«Як тільки в Україні з'являється лідер або президент, який концентрує занадто багато повноважень, йому починає прилітати... У цьому не зацікавлені зовнішні гравці, і цьому (Зеленському, - ред.), якщо він занадто посилиться, теж прилетить», - сказав Бортник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Друзенко жорстко розкритикував Порошенка за піар-кампанію з Антоненком.

Також Знай.uа повідомляв, що Балашов розповів, якою буде Україна після революції.