Український політолог, правозахисник і громадський діяч Михайло Чаплига в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чого очікувати після зустрічі президентів США і РФ – Джо Байдена і Володимира Путіна.

«Я думаю, що далі буде все дуже погано для нас... Тому що коли щось відбувається без нас – після цього ми залишаємося то без ноги, то без руки. Дай Бог, щоб залишилися хоча б з головою», - говорить експерт.

За його словами, деякі псевдопатріоти сподіваються, що Байден захистить Україну від Путіна. Але насправді, стверджує політолог, вони будуть обговорювати питання, які цікавлять тільки їх, а не Україну.

«Відбувається щось велике в світі... А в світі є Китай. А Китай – це багато купи і багато продай. Для того, щоб багато купи і багато продай, необхідно що? Коридори логістики. А що таке логістичні коридори? Це той самий «Шовковий шлях» великий, про який ми так багато говоримо. Це космос, це супутники, які там є, це водні артерії (це моря, порти, інфраструктура), це наземний транспорт (ось ці всі коридори), це повітря авіаційне і так далі... Це величезний взагалі проєкт, трильйони взагалі всього!», - сказав Чаплига.

Він зазначив, що «Шовковий шлях» повинен був йти через Україну.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

«Уявляєте, Україна повинна була стати Ельдорадо. Ви що думаєте, росіяни просто так 15 млрд Януковичу пропонували? Ні... Це копійки були», - резюмував політолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Ялі заявив, що США і Росія мають намір «перезавантажити» свої відносини.

Також Знай.uа повідомляв, що Романенко пояснив, навіщо Зеленському боротися з олігархами.