Передбачається, що після зустрічі з Джо Байденом Путін зустрінеться і з Зеленським. Які перспективи такої зустрічі? Свій погляд з цього питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політолог, правозахисник і громадський діяч Михайло Чаплига.

«Я вважаю, зустрічі Зеленського і Путіна не буде. Путіну вона не потрібна. Зеленському просто скажуть: розмовляй з «народними республіками». І він піде на це. Зеленський адже обіцяв заради миру домовлятися хоч з чортом лисим - ну так ось йому чорт лисий. Можливо, знадобиться для прикриття хтось з Америки або ОБСЄ. Пришлють якогось нового Волкера, він поїде туди, і все буде нормально», - вважає гість програми.

На його думку, українська влада зможе відстоювати національні інтереси тільки в одному випадку: якщо її змінять. Але навіть якщо це станеться, і Україна стане республікою в повному розумінні слова, їй доведеться воювати вже не з внутрішніми ворогами, а з зовнішніми - в ній влаштують різанину ті держави, які зараз впливають на неї.

«Але якщо Україна прийде відбиватися від зовнішнього ворога, вона прокинеться від наркотичного сну, в якому знаходиться зараз. А з неї в цей час вирізують органи, які потрібні іншим для пересадки. Пробудження для неї стане шоком, але єдина альтернатива йому - смерть в наркотичному сні», - каже Михайло Чаплига.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він підкреслив, що на зустрічі Байдена і Путіна буде вирішуватися доля України без її участі.

Також Чаплига назвав підвищення комунальних тарифів неусвідомленим вбивством українців.