Капітан першого рангу ВМС США Гаррі Табах у програмі Дмитра Снєгирьова «Политика наизнанку» заявив, що президент США Джо Байден знищує все, що створив його попередник Дональд Трамп.

За його словами, Байден публічно виступав проти «Північного потоку-2», але тим не менш зняв всі санкції, які були затверджені Сенатом і Конгресом. Також він обіцяв Україні військову допомогу, але насправді урізав в три рази допомогу, яку виділяв Трамп. Крім того, Табах нагадав, що президент США називав Путіна вбивцею, але все одно телефонує йому і навіть запросив на кліматичний саміт.

«Все, що побудував Трамп, треба знищити. Хороше, погане – треба знищити. Я не кажу про Байдена як одного, Байден як система. Він не один, це зграя... Це клінтонівська, обамівська банда така, як і бушівська, припустимо. Ось цей ось нещасний Трамп якимось чином з'являється, і він усім заважає. Його за будь-яку ціну треба позбутися. І все, що він створив, треба знищити», - говорить він.

Табах додав, що Байден допомагає Україні тільки словами.

«Україну не чіпати, як ніби її немає... Жодної військової допомоги, нічого немає, тільки так, словами», - заявив капітан першого рангу ВМС США.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також він зазначив, що те ж саме відбувається з Ізраїлем.

«Одна з найвеличніших речей, яку створив Трамп, – це було те, що він створив мир між арабами і ізраїльтянами. Ніхто не міг цього зробити, жоден президент! Він, як і обіцяв... Як і всі президенти до цього обіцяли перенести наше (американське, - ред.) посольство в Єрусалим, але ніхто це не зробив. Він це зробив», - сказав Табах.

На його думку, Байден забрав гроші, які були призначені Україні, і направив їх в «палестинську корупційну систему».

«Це ж не людям йде, цим нещасним палестинцям. Це йде відразу ХАМАС, і вони починають діяти – у них тепер є гроші», - резюмував він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Куса розповів, кому вигідне загострення конфлікту між Ізраїлем і Палестиною.

Також Знай.uа повідомляв, що Снєгирьов розповів, хто зацікавлений в палестино-ізраїльському конфлікті.