Капітан першого рангу ВМС США Гаррі Табах в ефірі програми “Політика навиворіт” з Дмитром Снєгирьовим заявив, що конфлікт з Палестиною і Ізраїлем було практично вирішено, але перестали давати гроші.

"Коли формується держава - завжди є конфлікт. Коли формувалася Україна і Росія - конфлікт, як ми бачимо, досі триває. Пакистан, Індія, Бангладеш, Тибет - завжди є конфлікти, коли формуються нові держави і йде такий прогрес. Але жити доводиться разом. Конфлікт з Палестиною і ізраїльтянами практично було вирішено", - сказав Гаррі Табах.

Він зазначив, що якби Палестині не перестали давати грошей, то конфлікт було б вирішено.

"Якби Україні давали б половину грошей, які дають Палестині - 3 млн осіб, або курдам давали б половину (40 млн осіб, приблизно стільки ж українців) - хоч половину допомоги, скільки Європа і Америка кидає в Палестину - то ви б були процвітаючими, у вас палаци б стояли. Якби ці гроші не розкрадалися і не направлялися на тероризм - люди б жили заможно. Це б була піднята економіка. 70 років вливаються мільярди доларів в Палестину. І крім терористичних актів вони нічого не придумали", - додав Табах.

За його словами, в Ізраїлі високий рівень життя і туди їдуть люди лікуватися, в той час, як палестинці нічого не придумали нового.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Тому що вони професійні біженці. Єдина група людей... У яких в ООН створено спеціальну комісію. Ні по курдах, ні по українцях, ні по кримчанах, ні по татарах. Тільки по палестинцях. І туди йдуть гроші. Ці комісії всі, вони літають першим класом, вони живуть в п'ятизіркових готелях. Зарплати дуже хороші. Вони не хочуть, щоб це припинялося. І Палестині звичайно робити не треба нічого. Вони отримують за це величезні гроші. В Америці вже третє покоління палестинців", - підкреслив Гаррі Табах.

Він зазначив, що палестинці в Америці вважаються біженцями і отримують виплати.

Як повідомляв Знай.ua, на думку експерта, РФ має пряме відношення до загострення на Близькому Сході.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Снєгірьов заявив, що за добу між Ізраїлем і Палестиною випускаються 150 ракет.