Політолог Михайло Чаплига у своїй програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів про махінації навколо провідних мереж АЗС. За його словами, великі мережі АЗС отримують нафтопродукти з Росії.

«Читаю новину: великі мережі автозаправних станцій оголосили про тимчасове припинення продажу палива преміального класу. Правда, потім вони цю справу скасували, потім до них приєдналися інші, ще пару скандалів, і всі прийшли до висновку - яка різниця, за якою ціною бензин, якщо його немає», - зазначив Чаплига.

Чаплига розповів, що 2 місяці тому він закликав людей закупляти пальне, бо наближалася нинішня проблема.

«Все почалося з жадібності одного дуже шанованого товариша і його оточення. Вони захотіли бути паливними царями і володіти трубою. Як і було передбачено – все подорожчало. Потім один товариш вирішив ввести держрегулювання ціни, але перед цим, мабуть згідно з раніше затвердженим планом переділу», - підкреслив Чаплига.

За словами експерта, після цього всього одна велика мережа АЗС стає офіційним нафтовим оператором і постачальником бензину і дизеля для України. Як зазначив політолог, вона отримує нафтопродукти від ринкового суб'єкта Роснафти, яким керує Ігор Сєчин.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Такий собі веселий фінт вухами. Ну а що, з газиком ж тоді пройшло через Швейцарію. Одна біда, Сєчин – це гаманець особисто Путіна. Нагадаю, 50% акцій Роснафти належать особисто Сєчіну, тобто Путіну», - розповів експерт.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Чаплиги, що зустрічі Зеленського і Путіна не буде.

Раніше для Знай.ua Чаплига розповів, як змінюються люди, досягнувши успіху.