Аналітик, політтехнолог, іміджмейкер Олександр Кочетков у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, скільки може коштувати видання «Українська правда».

За його словами, ціна УП залежить від політичного сезону, але мінімальна вартість – 5 млн доларів.

«Якщо добре поторгуватися – то і 10», - каже експерт.

Він також прокоментував інформацію, що генеральному директору Dragon Capital Томашу Фіала «Українську правду» продали за 25 млн доларів. У той же час політтехнолог підкреслив, що Фіала став дуже багатою людиною саме завдяки Україні і владі Петра Порошенка.

«Все може бути... Справа в тому, що це не зовсім бізнесова покупка. Я сказав про ринкову вартість приблизну такого видання в спокійній ситуації. Зараз йде боротьба за засоби масової інформації. Ми знаходимося в гарячому періоді напередодні передбачуваних подій. Осінь у нас завжди така... Нагнітання політичної обстановки. А тут ще всі пророкують деяке погіршення економічної ситуації, відповідно, збільшення протестів, можливий похід Володимира Олександровича Зеленського на достроковий другий термін...», - сказав Кочетков.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також аналітик розповів, чи може пресконференція Володимира Зеленського означати старт його передвиборної гонки.

«У певному сенсі так. Там розклад такий, що якщо йому вдасться наїхати на олігархів... І щось там прийнятне складеться у Байдена з Путіним, що Володимиру Зеленському вдасться видати за якийсь зримий мирний процес, то він цілком може піти на дострокові вибори», - заявив він.

Кочетков додав, що влада готова провести референдум. І це теж може допомогти Зеленському переобратися на другий термін на дострокових президентських виборах, наголосив політтехнолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Денисенко заявив, що наступні півроку - ключові в президентській каденції Зеленського.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига пояснив, як Україні вберегти Кримський півострів від загарбників.