Що очікує Україну цієї осені? Чи можуть відбутися дострокові парламентські чи президентські вибори? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує аналітик, політтехнолог, іміджмейкер, колишній заступник керівника пресслужби президента України Олександр Кочетков.

«Восени цього року в Україні може відбутися все, що завгодно. Влада у нас не діє стратегічно, а рефлекторно реагує на ситуацію. Вона рейтингозалежна, щотижня проводить соціологічні дослідження, і на основі їх щось планує. Навіть міністрів призначають на основі соціології. Ніхто не дивиться на те, як працює або працюватиме міністерство. А рейтинг буде видно до осені. В рахунок підуть і протестні виступи, і референдум, який ініціювала Тимошенко. Протестувати будуть і аграрії, і праві», - вважає гість програми.

Однак Зеленський, на його думку, невразливий, оскільки він захопив за собою ту частину електорату, яку дотепер не вдавалося залучити нікому - ту молодь, яку Кочетков назвав «пофігістською», і якої досить багато.

«Мова не йде про активну молодь - вона їде або вже поїхала, а про ту, якій все «пофігу». Їм цікава зовнішня сторона справи. І вони досі підтримують Зеленського. Відсотків тридцять електорату завжди будуть за нього», - говорить Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він заявив, що Україна на всьому протязі своєї історії повторює одні й ті ж помилки.

Також Кочетков закликав побудувати таку систему влади, при якій кожен новий керівник буде краще свого попередника - а не гірше, як зараз.