Політолог Михайло Чаплига у своїй програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів, яким чином Зеленський може піти на другий президентський термін. За словами політолога, Зеленський повинен показати себе, як того молодого політика, що в 2019 році виграв вибори.

«Зеленський зараз розуміє одне: або він зараз стає вічним президентом, або ризикує програти. Але фінт, який він хоче зробити зараз, це йому потрібно на День незалежності оголосити про дострокові парламентські і президентські вибори», - зазначив Чаплига.

За словами експерта, Зеленський зараз повинен повернутися в свій первинний образ, щоб отримати ще більше підтримки від народу напередодні виборів. На думку політолога, Зеленський повинен показати «Голобородька» і при цьому продовжити боротьбу з олігархами і «п'ятою колоною».

«Він повинен сказати, що оголосив війну всім олігархам: «подивіться як я їх кошмарю!». Оголосити війну злодіям в законі, на жаль, наше законодавство не розшифровує, що це означає, але зате красиво ж звучить», - підкреслив політолог.

Як зазначає Чаплига, термін «злодій в законі» в Україні не розшифрований і його треба розшифрувати, а те, що зазначено в статті, означає, що злодієм в законі є хто завгодно, хто опозиційно налаштований.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував повідомлення Чаплиги про подорожчання бензину.

Раніше для Знай.ua Чаплига розповів про те, як змінюються люди, досягнувши успіху.