Як відомо, журналіст Дмитро Гордон постійно присутній в порядку денному - але яка при цьому його роль? Своєю думкою у програмі «А як насправді?» ділиться підприємець, політичний діяч, депутат Верховної Ради III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов.

«Те, що Гордон присутній на порядку денному - це не його заслуга. Це заслуга журналістів і каналів, на яких він постійно з'являється - і це говорить про те, що канали застаріли. Різні телеканали, показуючи Гордона, наповнюють його різним змістом. Для здоров'я нації це не дуже добре. Якщо по телевізору постійно показують Гордона, то всі на ньому зациклені, і перед ним відкриваються всі двері. Це проблема наших олігархічних каналів - ось чому я підтримую антиолігархічний закон. У олігархів потрібно забрати телеканали, тому що порядок денний визначають саме вони. Я не знаю, чому всі показують Гордона, але те, що його показувати не треба - це очевидно», - вважає гість програми.

На його думку, цей ведучий взаємодіє з кремлівськими телеканалами, зі Скабєєвою, з «Ехо Москви», яке Балашов вважає замаскованим пропагандистським засобом.

«Ці пропагандисти підхоплюють кожне слово Гордона. Їх завдання - показати смішного українського журналіста. Подивіться, мовляв, які «хохли» убогі, ось їх світоч думки! І Скабєєва, і Соловйов із задоволенням використовують цей образ», - впевнений Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він висловив думку, що позиції Путіна у світі слабшають, і в України є шанс повернути собі не тільки Донбас, а й Крим.

Також Балашов дав прогноз скорочення населення України до 25 мільйонів.