Політолог Вадим Карасьов в інтерв’ю Politeka Online розповів, як Порошенко «відбивається» від Зеленського. За словами експерта, Порошенко використовує всі доступні йому способи, щоб стримувати на якомусь рівні свій рейтинг: поїздки до солдатів з полуницею, канал і пряма критика президента.

«Він вже відбивається (Порошенко, - ред.): на допити не ходить, «полуниця», робота зі своїми депутатами і каналом, критика Зеленського. Будь-яка невдача, з їх точки зору проколи – воно йде. Нас не запросили на саміт НАТО, який буде в червні: «головний, хто винен – ​​Зеленський». Проблема не в цьому», - зазначив Карасьов.

За словами політолога, в тому, що Україну не запрошують на саміти НАТО, Зеленський зовсім не винен, як зазначає політична сила Порошенка. На думку експерта, в 2015-2016 роках Україна брала участь у самітах, бо тоді військові дії були в розпалі і Захід для стримування Росії запрошував Україну, щоб виробити нову стратегію.

«Тоді ми там були важливі і були потрібні. Сьогодні ніяких нових стратегій по відношенню до Росії не передбачається, навпаки буде зустріч Байдена з Путіним. Але головне, що зараз вже пішла ця історія: вчора на погоджувальній раді Верховної Ради Порошенко виступив полум'яно», - підкреслив Карасьов.

Як зазначає експерт, судячи з останніх дій влади, головна мета Зеленського – Порошенко. За словами Карасьова, Порошенко сильний політичний гравець, тому він, звичайно, буде відбиватися всіма доступними способами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Карасьова, що відмова від білоруської електроенергії готувався заздалегідь, він не пов'язаний з конфліктом.

Раніше Знай.ua поширював думку Карасьова, що сьогодні немає жодної країни, яка могла б керувати всім світом.