Радянський, російський і український журналіст Євген Кисельов у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» розповів про росіян, які не захотіли миритися з путінським режимом.

«Я думаю, що мав рацію академік Шафаревич... Він був автором такої, по суті, досить антисемітської історії про два народи. Що ось є в Росії великий народ і є малий народ. І в якомусь сенсі він має рацію. Так, дійсно, у Росії є два народи, на мій погляд. Ось є народ освічений, думаючий, освічений, волелюбний...», - каже журналіст.

За його словами, багато росіян, які не можуть жити в невільному суспільстві, їдуть в інші країни.

«Подивіться, скільки зараз живе російських людей – російських громадян – в різних інших країнах світу. Володимир Сорокін живе в Німеччині, Людмила Улицька більшу частину життя живе зараз в Італії, Михайло Шишкін живе в Швейцарії, Борис Акунін живе між Англією, Францією та Іспанією – живе на три будинки... Багато знаменитих художників давно живуть в Америці, багато хто виїхав в Ізраїль... Кажуть, 25 мільйонів приблизно живе», - сказав Кисельов.

Він зазначив, що багато хто з цих людей часто живуть на два будинки – на дві країни – і у них є можливість періодично повертатися в Росію до сім'ї.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«До речі, ось чим відрізняється нинішній російський режим від радянського режиму? Там закордон був закритий. А путінський режим каже: «Хлопці, не подобається – валіть. Хочете, засумуєте – приїжджайте провідати», - підкреслив журналіст.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Загородній розповів про можливий розпуск Верховної Ради.

Також Знай.uа повідомляв, що Білозір розповіла, що добре і що погано в українській виборчій системі.