Українські політики вже давно жертвують мораллю на догоду особистому благу. Народ, у свою чергу, продовжує убожіти. Видовища вже не рятують, і без хліба цілком можуть призвести до річок крові. Про це в програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповідає лідер партії «Сила Нації», керівник громадської організації «Захист і допомога» Андрій Пелюховський.

«Продаж партій став бізнесом. Ціна політичної партії становить від 50 тисяч доларів, ближче до виборів це буде коштувати дорожче, тому що наступні вибори будуть тільки за партійними списками. Природно, партії піднімуться в ціні. Вони вже піднімаються», - говорить він.

Він нагадує, що в Стародавньому Римі народ прагнув отримати «хліба і видовищ».

«На першому місці був хліб. У нас з 2005 року одні видовища, які замінили хліб. Але коли постійно одні видовища, а хліба немає – стає все гірше і люди починають хотіти крові. Тому що є ненависть до представників чинної влади, особливо на тлі війни! Люди тільки зараз починають розуміти, що вибори, всі ці піар-кампанії, трата грошей – це все за наш з вами рахунок», - зазначає політик.

Він робить заяву, що хоче стати перекладачем між політиками і простими людьми, тому що багато хто не розуміє, що політики маніпулюють, вони просто красиво говорять.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«На жаль, непорядність і корупція присутні і в партійних лавах, особливо у представників чинної влади. Їх склеює домовленість щось украсти. Я ще розумію представників влади. Але ви, представники опозиції, повинні бути проти її вчинків!», - констатує Пелюховський.

Нагадаємо, щоб вирішувати глобальні проблеми, у нас часу немає, - Пелюховський.

Раніше Знай.uа повідомляв, що контрабанду потрібно викорінювати розпеченим залізом, - Пелюховський.