Пожертвувати мораллю на догоду особистому благу – негласний девіз українських політиків. Такий висновок робить лідер партії «Сила Нації», керівник громадської організації «Захист і допомога» Андрій Пелюховський у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості». Початок розмови поклало запитання ведучого: чому непримиренні політичні вороги об'єднуються в Запорізькій області?

«Це гримуча суміш: «Слуга народу» - політсила чинної влади, ОПЗЖ – затяті опозиціонери, які були і при Порошенку («Європейська солідарність»). На жаль, в українському суспільстві стало закономірністю, що людина між мораллю і благом обирає благо. Я говорив, що остаточний розкол України відбудеться під час виборів восени, що зайде багато місцевих царьків, криміналітету, і Запорізька область – не виняток. Вона дуже кримінальна», - міркує Андрій Пелюховскій.

Там є великі підприємства, які займаються металопрокатом, і це відкриває широкі можливості для протизаконних дій, продовжує він.

«В облраду і в районні ради Запорізької області увійшло дуже багато політичного мотлоху. Це показує безпринципність людей і безконтрольність з боку партійної верхівки. У Запорізькій області просто вибухнув скандал. Але що таке партійні структури в районних організаціях? У районі всі один одного знають, і місцеві вибори дають право увійти в якийсь майбутній дерибан «рішалам» і криміногену. Процвітає кумівство: один кум йде в «Слугу народу», другий в ОПЗЖ, третій в ЄС», - розповідає Андрій Пелюховський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Пелюховський заявив, що економіки як такої в Україні в принципі зараз немає.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський прокоментував ситуацію із медіаресурсами в сучасному світі.