Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» прокоментував рішення суду в справі одеського активіста Сергія Стерненка.

На його думку, таким чином влада «підвісила» Стерненка на гачок. Також він розповів, як будуть контролювати активіста.

«А справа ж не закрита. Справа не закрита, немає виправдувального вироку, немає реабілітації. Знаєте, є така приказка: очікування смерті гірше самої смерті. Ось це якраз про справу Стерненка. Незважаючи на те, що за останні кілька днів в інтернеті зламано немало віртуальних списів відносного того, що це – перемога або зрада. Помиляються і ті, і інші – це привал», - говорить експерт.

Бізяєв вважає, що це тактичний хід.

«Тому що події навколо Стерненка мають дуже обмежений фактор по часу. Це холодне літо цього року і гаряча осінь – все. Далі він вже неактуальний. Причому відразу видно, що політичний проект Стерненко, як і, наприклад, його антипод – інший політичний проект, не злетів», - сказав оглядач.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він зазначає, що політична кар'єра Стерненка так і не почалася, незважаючи на спроби.

«Відповідно, використовувати його з точки зору політичної кар'єри безглуздо. Це даремно вкладені гроші і даремно витрачений час», - заявив Бізяєв.

За його даними, деякі люди хотіли зробити Стерненка неформальним лідером вулиць, але так не вийшло.

«Їм здалося... Що поетапно, за допомогою ось цих ось судових перипетій, зробити з нього, знаєте, такого скривдженого лідера вулиці, людину, яка не боїться, йде проти влади, яка може навколо себе об'єднати ось цей молодіжний радикальний елемент... Ні, не вийшло», - резюмував експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Карасьов заявив, що умовний термін Стерненка вдарить і по Порошенку.

Також Знай.uа повідомляв, що Бізяєв припустив, що справа і Антоненка, і Стерненка комусь вигідна.