Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що найбільше від ситуації з одеським активістом Сергієм Стерненком постраждає партія "Слуга народу".

Руслан Бізяєв зазначив, що ситуація з Сергієм Стерненком найбільше вплине на партію "Слуга народу".

"В першу чергу, це вплине на “Слугу народу”. Тому що вони сіли на розтяжку. Частина фракції "Слуга народу" - конкретно виступає "за" Стерненка, друга частина - "категорично проти"... Якщо ми говоримо про політичну складову, то це перший удар по "Слузі народу". Другий удар, непрямий, по "Європейській солідарності". Тому що вони збережуть своє електоральне ядро​​... Але ось вийти за цей електорат вони не зможуть. Тому що далі у Стерненка немає однозначності навіть в середовищі патріотів", - сказав Бізяєв.

За його словами, за Сергія Стерненка не заступиться жодна ключова радикальна патріотична сила.

"Зеленський від цієї теми акуратно відійшов. Далі, я думаю, що він зближуватися з нею не буде. Вже і так він набрав дуже багато токсичності на цій темі. І "Слузі народу" ще прилетіло", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов заявив, що умовний термін Стерненка вдарить і по Порошенку.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв припустив, що справа і Антоненка, і Стерненка комусь вигідна.