Чи потрібні зараз Володимиру Зеленському дострокові президентські вибори - і якщо так, то навіщо? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний оглядач, бізнесмен і блогер Руслан Бізяєв.

«Як говорив дідусь Ленін, зволікання смерті подібно. Якщо Зеленський зараз не перезавантажиться, скинувши з дошки всі фігури - на другий термін йому не варто навіть намагатися балотуватися. Зараз, з одного боку, є люди, які сидять на потоках, і у них все добре. Солдат спить - відкат йде. З іншого боку, є люди, які мислять політичними категоріями. Вони кажуть: рейтинг ми зараз утримали, падіння зупинилося, але це ж не назавжди. Почнуться проблеми. Потрібно буде щось робити з Донбасом, з зовнішнім управлінням, з МВФ», - каже гість програми.

Він звертає увагу, що зараз українській економіці дуже далеко до того рівня, на якому вона була до початку пандемії коронавірусу.

«Економіка почне сипатися. Поки є сировинні ножиці та іноземні запозичення під високі відсотки, економіка тримається. Але вже зараз боргове навантаження на Україну починає зростати. А, по суті, єдине джерело надходжень до бюджету - це кредити. Так не вийде далеко виїхати. Розпочнеться падіння реального рівня життя, а вже восени воно може стати різким. Все стане дорожчати, в першу чергу енергоносії, а в наших умовах це означає зростання цін практично на все», - зазначає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він висловлював думку, що Сергія Стерненка хотіли зробити неформальним лідером вулиць.

Також Бізяєв виступив з критикою припинення авіаційного сполучення з Білоруссю.