Голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський у програмі “Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським” заявив, що революції відбуваються, коли у людей є ресурси, і вони не змушені триматися за шматок хліба.

"Революції відбуваються більш-менш в ситості. Коли економіка йде на підйомі. Зараз людей тримають на короткій краватці. Цей фонд заробітної плати принизливий. Люди готові вийти, вони готові протестувати, але на жаль - вони змушені триматися за шматок хліба. Тому що у багатьох діти, у багатьох, не дай Боже, хворі батьки... Ми живемо з кожним днем ​​все гірше і гірше. На жаль, Майдан - це лише тільки інструмент приходу до влади", - сказав Андрій Пелюховський.

Він зазначив, що вважає, що Майдан організовувався не простими людьми, а тими політиками, яким він був потрібен.

"Я вірю, що скоро підніметься, і це буде останній, вирішальний Майдан для всіх олігархів в Україні. Коли народ сам вийде, без якихось модераторів. Чому люди не можуть вийти - бо немає ресурсу. Припустимо, щоб вийти на акцію, день простояти - людина не може без елементарного. Їжі. Та ж вода, той же чай", - додав Пелюховський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що суспільство буде завжди вибирати собі до пари.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що блогер зазначив, що біда в тому, що багатьох з нас, розумних людей, розвели по кухнях.