Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про скандал Милованова. За словами експерта, багато політиків, кажучи, що вони прості люди, лише намагаються дістатися до державних грошей.

«Милованов відзначився скандалом. Скандал пов'язаний з тим, що напередодні призначення його до наглядової ради «Укроборонпрому», який раптом несподівано поза процедурою Prozorro виписав йому 1,6 млн гривень на якесь дослідження, яке навіть він не може пояснити», - зазначив Загородній.

За словами політолога, «Укроборонпром» виплатив Милованову уже 30% від суми, яка пропонувалася на дослідження.

«Пан Милованов не вважає, що він зробив щось погане і що це є хабарем і по суті «дерибаном» грошей. Він починає грубіянити, як у нього буває, каже – давайте когось викличу на дуель, і так далі. Це ще раз показує, що тусовка «прозорих» активістів, які нам розповідають які всі навколо корупціонери, сама хоче бути корупціонерами і дорватися до корита», - підкреслив експерт.

На думку експерта, багато політиків виставляють себе чистими і прозорими – це лише елемент популізму, щоб якомога ближче підібратися до джерела грошей і самому почати їх красти.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Загороднього, що потрібно розуміти, що НАТО зараз – це міф.

Раніше Знай.ua поширював заяву Куща, що Україна може побудувати в Одесі термінал з прийому зрідженого природного газу.